0591 317 604

Afvallen met het Fantastisch afvalprogramma

gegarandeerd afvallen met het Fantastisch Afvalprogramma bij Sportstudio Briggs.

HOE WERKT HET Fantastisch afvalprogramma?

Vergeet alles wat je ooit over diëten hebt gehoord! Met het Fantastisch Afvalprogramma boek je razendsnel resultaat door de unieke combinatie van een uitgebalanceerd dieet, de juiste voedingssupplementen en intensieve persoonlijke begeleiding, tijdens, maar ook na het dieet. Door ons afvalprogramma bruis je van de energie om al je dagelijkse activiteiten te ondernemen en natuurlijk om lekker te sporten.

Je start met een uitgebreide intake waarin je wordt voorgelicht, gewogen en gemeten. Naast een compleet voedingsprogramma, ontvang je een persoonlijk sportschema, gericht op jouw (eind)doelen. Uiteraard houden wij iedere week de voortgang nauwkeurig bij.

LEKKER ETEN TIJDENS je AFVALPROGRAMMA

Tijdens het programma heb je geen last van een hongergevoel en je kunt variëren met een ruime keuze uit gezonde en lekkere voedingsmiddelen. Recepten en voedingstips maken deel uit van het programma.

Nadat je het streefgewicht hebt bereikt, helpen wij jou om je gewicht te behouden.
Je krijgt van ons een gezonde leefstijl aangereikt, waarmee het eenvoudig is jouw ideale gewicht te behouden.

VOORDELEN AFVALPROGRAMMA

  • Geen hongergevoel
  • Geen jojo-effect
  • Betaalbaar Vetverlies
  • Betere huid
  • Minder cellulitis
  • Ontgifting van het lichaam
  • Snel resultaat 

zie de resultaten

Echte mensen
Echte resultaten

Met het Fantastisch Afvalprogramma behaal je zeer snel, verbluffende resultaten. Neem een kijkje tussen een paar van onze succesvolle deelnemers. 

Arjan

Angelique

Pascal

Vraag nu een gratis intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een intake in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!