0591 317 604

het aanbod van Sportcentrum Briggs

Fitness

Het fitnessgedeelte bestaat uit een combinatie van kracht- en cardio apparatuur. Dankzij ons ruime aanbod van apparatuur ben jij in staat om altijd verschillende spiergroepen te trainen.

Groepslessen

Bij ons heb je keuze uit meer dan 20 verschillende groepslessen verdeeld over 6 dagen in de week. Voor jong- en oud, beginner of al ervaren sporten, we bieden voor iedereen een passende les aan. Wanneer doe jij voor de eerste keer mee?

Fantastisch afvallen

Wil je verantwoord afvallen en niet steeds terugvallen in je oude patroon? Maak kennis met ons unieke afvalprogramma en ervaar dat je ook kan afvallen met lekker en gezond eten. Uniek in de regio: al meer dan 200 mensen gingen je voor!

Mallia Cirkel

De Mallia Cirkel is een unieke manier van trainen. Met slechts 2x per week 30 minuten train je het volledige lichaam.

Sporten in Klazienaveen is voor iedereen.

Als sportschool in Klazienaveen wilt Sportstudio Briggs voor iedereen toegankelijk zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor het behalen van gestelde doelen. Bekijk hieronder onze verschillende diensten.

Krachttraining

Wil je meer spierkracht en massa? Dat kan! Ons krachtprogramma zorgt ervoor dat jij Sterker en Gespierder wordt. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Spinning

Onze lessen worden 3x per week aangeboden en zijn toegankelijk voor zowel beginners als ervaren spinners. Onze lessen zijn altijd onder leiding van een instructeur.

Functionele training

Trainen met je eigen lichaamsgewicht wordt steeds populairder. Als sporter bij Sportstudio Briggs kan je via verschillende suspension trainers hiermee oefenen.

FANTASTISCH AFVALLEN

Ons afvalprogramma is uniek in de regio. We zijn een partnership aangegaan met Fantastisch Afvallen. Dit programma garandeert succes en wij ondersteunen bij het behalen van je doelen.

Circuit training

De Mallia Cirkel is een unieke manier van trainen. Met slechts 2x per week 30 minuten train je het gehele lichaam.

SportStudio Briggs

Sportstudio Briggs helpt iedereen met het behalen van gestelde doelen. Denk je erover na om te beginnen met sporten in Klazienaveen en omgeving? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Meest gestelde vragen

Nog niet compleet overtuigd en heb je nog wat vragen? Geen probleem! Hieronder zie je de meest gestelde vragen die onze leden ooit hebben gehad. Vervolgens kan je alsnog vrijblijvend contact opnemen met ons!

Wat kost een lidmaatschap?

Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. We adviseren daarom om contact met ons op te nemen zodat je geadviseerd kan worden door een van onze trainers.

Hoelang is mijn overeenkomst?

Er zijn verschillende opties; we hanteren abonnementen per 4 weken of per 12 of 18 maanden.

Wat zijn de openingstijden?

Deze kan je onderaan onze site per dag opzoeken! We zijn enkel op zondag gesloten.

WElke soorten groepslessen zijn er?

We hebben een ruim aanbod aan groepslessen. O.a. spinning, bootcamp, kickboksen, crossfit en tai-jutsu behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie afvallen?

Jazeker! We hebben een speciaal programma (FANTASTISCH AFVALLEN) om iedereen te helpen met afvallen. Vraag meer informatie aan en je wordt er binnen 24 uur over gecontacteerd.

Hoe kan ik starten?

Heel eenvoudig! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.