0591 317 604

Kennismaken? Vraag direct jouw Gratis proefles aan!

Sportstudio Briggs in Klazienaveen

Sportstudio Briggs helpt iedereen met het behalen van gestelde doelen. Denk je erover na om te beginnen met sporten in Klazienaveen en omgeving? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Stel niet langer uit! Zet nu de eerste stap en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Meest gestelde vragen

Nog niet compleet overtuigd en heb je nog wat vragen? Geen probleem! Hieronder zie je de meest gestelde vragen die onze leden ooit hebben gehad. Vervolgens kan je alsnog vrijblijvend contact opnemen met ons!

Wat kost een lidmaatschap?

Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. We adviseren daarom om contact met ons op te nemen zodat je geadviseerd kan worden door een van onze trainers.

Hoelang is mijn overeenkomst?

Er zijn verschillende opties; we hanteren abonnementen per 4 weken of per 12 of 18 maanden.

Wat zijn de openingstijden?

Deze kan je onderaan onze site per dag opzoeken! We zijn enkel op zondag gesloten.

WElke soorten groepslessen zijn er?

We hebben een ruim aanbod aan groepslessen. O.a. spinning, bootcamp, kickboksen, crossfit en tai-jutsu behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie afvallen?

Jazeker! We hebben een speciaal programma (FANTASTISCH AFVALLEN) om iedereen te helpen met afvallen. Vraag meer informatie aan en je wordt er binnen 24 uur over gecontacteerd.

Hoe kan ik starten?

Heel eenvoudig! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.